Woman at War

Ladda Ner Woman at War SWESUB Torrent

Ladda Ner Woman at War SWESUB Torrent

Download filmer gratis met svensk undertext

Halla har börjat få misstänksamma blickar. Kan denna ensamstående, till synes harmlösa körledare verkligen vara den omtalade kvinnliga ekoterrorist som genomfört en rad attentat mot Islands ekonomi och infrastruktur? Halla försöker bibehålla sin hemliga identitet medan hon förbereder sig för sig för sitt största projekt: sabotaget mot aluminiumindustrins exploatering av det isländska höglandet. Men samtidigt gör sig hennes kanske största dröm påmind: att få bli mamma. Halla har fått veta att hennes ansökan om adoption av en liten flicka från Ukraina äntligen har godkänts, och nu måste hon välja sin väg. Woman at War är en egensinnig historia om en modig kvinna som följer sitt hjärta, berättad med isländskt temperament och mycket humor. Filmen, som har vunnit flera festivalpriser och är Islands officiella Oscarbidrag är gjord av regissören bakom Om hästar och män.

Ladda Ner Woman at War HD Film Torrent Gratis

Titta på Full Woman at War SWESUB Online

Woman at War

++49-åriga Halla är en charmig, ensamstående körledare med en hemlig sidosyssla. Vad ingen vet är att hon också är ”Mountain Woman”, den efterlysta terroristen som hela Island letar efter. Halla gör vad hon kan för att stoppa kinesiska storbolag att trampa in i hennes land och förstöra naturen. Att sabba elledningar är kanske en udda hobby för en tant nära medelåldern, men det blir aldrig svårt att heja på filmens udda antihjälte i hennes strid. Det är ett farligt, smutsigt jobb men någon måste göra det. Isländska skådespelerskan Halldóra Geirharðsdóttir syns i nästan varje scen (ibland dubbelt upp, då Halla har en tvillingsyster). Hon har lyckats skapa en härligt komplex karaktär, vars aktioner man kanske inte alltid håller med, men vars övertygelse känns stark och äkta. Det är en oförutsägbar rollfigur, med släktdrag från Erin Brockovich och Katniss Everdeen, men ändå något helt och hållet eget och originellt. Hallas berättelse blir ännu mer invecklad när det visar sig att hon blivit godkänd som adoptivmor åt en fyraårig flicka från Ukraina. Ska hon lägga miljöfighten åt sidan och bli mamma? Eller är det kanske alldeles för sent att backa?

Titta på Gratis Filmer – Torrent eller RAR (Download Filmer Online)
Download Woman at War gratis met svensk undertext


  • Regi: Benedikt Erlingsson Skådespelare: Halldóra Geirharðsdóttir, Davíõ Þór Jónsson, Ómar Guõjónsson, Jóhann Sigurõsson

Hur man laddar ner filmer:

  1. Klicka på hämtningslänken.
  2. Välj nedladdningsformat: RAR eller .torrent
  3. Download Gratis Filmer SWESUB.
  4. Extrahera RAR-fil.
  5. Titta på dina favoritfilmer när du vill! NJUTA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *