The Killing of a Sacred Deer

Ladda Ner The Killing of a Sacred Deer SWESUB Torrent

Ladda Ner The Killing of a Sacred Deer SWESUB Torrent

Download filmer gratis met svensk undertext

Den framgångsrike kirurgen Steven tycks ha allt, inte minst sin älskade familj som består av sofistikerade Anna, deras tonårsdotter Kim och lite yngre sonen Bob. Men han är samtidigt bäste vän med sextonårige Martin som hälsar på Steven på sjukhuset, dyker upp i hans hem och bjuder hem honom till middag med sin ensamstående mamma. Martin har uppenbart någon hållhake på sin framgångsrike vän, och verkar kunna utgöra ett hot mot hela Stevens familj. Inte minst när Martin börjar intressera sig för Kim, som lockas av hans udda personlighet. The Killing of a Sacred Deer är en ovanlig, krypande obehaglig dramathriller av mästarregissören Yorgos Lanthimos.

Ladda Ner The Killing of a Sacred Deer HD Film Torrent Gratis

Titta på Full The Killing of a Sacred Deer SWESUB Online

The Killing of a Sacred Deer

Är det något man kan säga om den grekiske regissören Yorgos Lanthimos så är det att han inte väjer undan för det absurda. Tvärtom – det är hans största inspirationskälla och dragningskraft. I genombrottet ”Dogtooth” fick vi träffa familjen som hålls isolerad från omvärlden och tror att katter är köttätande monster. I sitt första engelskspråkiga projekt ”The Lobster” från 2015 trädde vi in i en alternativ framtid där personer som inte föll in i den normativa tvåsamheten förvandlades till djur. Vad än han hittar på härnäst är det alltid en fröjd att se exakt vad – och hans senaste ”The Killing of a Sacred Deer” är inget undantag för den säregna auteuren.

Titta på Gratis Filmer – Torrent eller RAR (Download Filmer Online)
Download The Killing of a Sacred Deer gratis met svensk undertext

  • Skådespelare: Nicole Kidman, Colin Farrell, Barry Keoghan, Alicia Silverstone, Raffey Cassidy, Sunny Suljic Regi: Yorgos Lanthimos

Hur man laddar ner filmer:

  1. Klicka på hämtningslänken.
  2. Välj nedladdningsformat: RAR eller .torrent
  3. Download Gratis Filmer SWESUB.
  4. Extrahera RAR-fil.
  5. Titta på dina favoritfilmer när du vill! NJUTA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *