The Girl in the Spider’s Web

Ladda Ner The Girl in the Spider’s Web SWESUB Torrent

Ladda Ner The Girl in the Spider's Web SWESUB Torrent

Download filmer gratis met svensk undertext

Kultfiguren och huvudkaraktären från Stieg Larssons Milleniumserie, Lisbet Salander, återvänder till vita duken i Girl in the Spider’s Web baserad på succéromanen med samma namn (Det som inte dödar oss på svenska) av David Lagercrantz för första gången filmatiserad. Lisbeth Salander, kult- och titelkaraktären från den hyllade Millennium-serien som skapades av Stieg Larsson, återvänder till vita duken i ”Det som inte dödar oss”, filmatiseringen av David Lagercrantz bästsäljare.

Ladda Ner The Girl in the Spider’s Web HD Film Torrent Gratis

Titta på Full The Girl in the Spider’s Web SWESUB Online

The Girl in the Spider’s Web

Filmen baseras på David Lagercrantz roman ”Det som inte dödar” och är den fjärde i ordningen om Lisbeth Salanders mörka Stockholmsäventyr. De tidigare böckerna skrevs av bortgångne Stieg Larsson. ”The Girl in the Spider’s Web” tar vid några år efter den förra filmen. Salander hämnas sin vana trogen på män som hatar kvinnor, men blir plötsligt indragen i en härva av cyberbrottslighet, samtidigt som något från hennes egen bakgrund gör sig påmint, något som verkar vilja göra henne illa. Vi känner Lisbeth Salander sedan innan och hon är onekligen en tacksam karaktär att berätta om. Här görs hon alltså av Claire Foy som är riktigt bra i rollen, om vi ignorerar den svårsmälta brytningen hon tvingas dras med. Det är inte Claires fel och samma problematik återfanns redan i David Finchers ”The Girl with the Dragon Tattoo” där Rooney Mara fick den otacksamma uppgiften att bryta på svenska. Här är det mer påtagligt i mitt tycke och den kan höras lite varstans och blir därför svår att undkomma. 

Mycket i filmen är rätt snyggt visuellt, men lika stor mängd haltar mellan varven. Manuset är slarvigt skrivet med logiska luckor och icke trovärdiga turer som mest förbryllar. Visst är en hel del ganska oförutsägbart, men så mycket väcker hela tiden frågetecken som inte kan bortses ifrån. Det han handla om allt från ett hopp från extremt hög höjd varefter hopparen bara reser sig upp och springer iväg, till att en potentiell mördare helt plötsligt växlar fokus. I princip alla nya karaktärer som introduceras är dessutom otroligt intetsägande och Alvarez misslyckas helt med bedriften att engagera oss i deras öden. Ett antal skurkar dyker upp, men ingen har någon solid bakgrund, och den som möjligen har det känns ändå mest som en karikatyr både till utseende och sätt. Melodramatisk och tyvärr ganska malplacerad musik har lagts till på sina håll, som för att vagga in oss i rätt stämning, vilket snarare har motsatt effekt.

Titta på Gratis Filmer – Torrent eller RAR (Download Filmer Online)
Download The Girl in the Spider's Web gratis met svensk undertext

  • Regi: Fede Alvarez Skådespelare: Claire Foy, Sverrir Gudnason, Lakeith Stanfield, Stephen Merchant

Hur man laddar ner filmer:

  1. Klicka på hämtningslänken.
  2. Välj nedladdningsformat: RAR eller .torrent
  3. Download Gratis Filmer SWESUB.
  4. Extrahera RAR-fil.
  5. Titta på dina favoritfilmer när du vill! NJUTA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *