Solsidan

Ladda Ner Solsidan SWESUB Torrent

Ladda Ner Solsidan SWESUB Torrent

Download filmer gratis met svensk undertext

En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

Ladda Ner Solsidan HD Film Torrent Gratis

Titta på Full Solsidan SWESUB Online

Solsidan

”Solsidan” hade premiär på TV4 år 2010 och sändes i fem säsonger. Nu går en av Sveriges populäraste komediserier i ”Morran & Tobias” fotspår, och tar steget till vita duken. ”Solsidan”-filmen har tilldelats ett marknadsstöd på 8 miljoner kronor av Svenska Filminstitutet, och kommer troligtvis börja spelas in redan i år. I samma veva släpps en kort, officiell synopsis som lovar att Alex och Anna, Fredde och Mickan samt Ove och Anette återkommer: ”Vi följer de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.” I huvudrollerna får vi återse bland andra Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch och Henrik Dorsin. Filmen regisseras av bröderna Felix och Måns Herngren, senast aktuella med ”Hundraettåringen som smet från notan och försvann”.

Titta på Gratis Filmer – Torrent eller RAR (Download Filmer Online)
Download Solsidan gratis met svensk undertext

  • Skådespelare:Måns Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Henrik Schyffert, Sven Wollter Regissör:Felix Herngren

Hur man laddar ner filmer:

  1. Klicka på hämtningslänken.
  2. Välj nedladdningsformat: RAR eller .torrent
  3. Download Gratis Filmer SWESUB.
  4. Extrahera RAR-fil.
  5. Titta på dina favoritfilmer när du vill! NJUTA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *