I Tonya

Ladda Ner I Tonya SWESUB Torrent

Ladda Ner I Tonya SWESUB Torrent

Download filmer gratis met svensk undertext

Den lovande konståkerskan Tonya Harding rankas högt i de amerikanska konståkningsmästerskapen, men hennes framtid blir mycket oviss när hennes ex-man ingriper. Baserad på den verkliga händelsen då Harding och hennes ex-man Jeff Gilooly anlitar en man för att bryta benet på Tonyas konkurrent Nancy Kerrigan vid de amerikanska konståkningsmästerskapen 1994 – vilket ledde till slutet för Hardings karriär.

Ladda Ner I Tonya HD Film Torrent Gratis

Titta på Full I Tonya SWESUB Online

I Tonya

Minns någon händelsen som skakade konståkningsvärlden i grunden? Den amerikanska konståkningsmästaren Tonya Hardings man hade lejt en hejduk att slå sönder konkurrenten Nancy Kerrigans knä inför Olympiska spelen år 1994. Detta ledde till att Tonya blev avstängd från att tävla för all framtid, medan Nancys karriär skulle komma att blomstra, och göra henne till en mediakändis på kuppen. Men filmen handlar inte om Nancy, utan fokuserar helt på Tonyas liv och karriär fram till det tragiska slutet på tävlandet. Här får Tonya själv, spelad av Margot Robbie, hennes man Jeff Gillooly (Sebastian Stan) och även hennes mamma LaVona (Allison Janney) en chans att berätta sina versioner, men de olika berättelserna stämmer inte alltid överens sinsemellan. Karaktärerna upplyser publiken om detta genom att bryta fjärde väggen och titta in i kameran för att protestera, när de tycker att en kommande bit av berättelsen inte är sann. I mitt tycke är det ett ganska genialiskt berättargrepp för att sammanfoga de olika versionerna till en enhet.

Titta på Gratis Filmer – Torrent eller RAR (Download Filmer Online)
Download I Tonya gratis met svensk undertext

  • Regi: Craig Gillespie Skådespelare: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, Mckenna Grace, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson

Hur man laddar ner filmer:

  1. Klicka på hämtningslänken.
  2. Välj nedladdningsformat: RAR eller .torrent
  3. Download Gratis Filmer SWESUB.
  4. Extrahera RAR-fil.
  5. Titta på dina favoritfilmer när du vill! NJUTA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *