Hereditary

Ladda Ner Hereditary SWESUB Torrent

Ladda Ner Hereditary SWESUB Torrent

Download filmer gratis met svensk undertext

”Hereditary” är inget annat än ett filmiskt mästerverk som verkligen skrämmer vettet ur mig. Denna otäcka historia om en dysfunktionell familj och dess hemligheter är en obehaglig mardröm på dryga två timmar som inte släpper sitt grepp ens när filmen tagit slut. Fotot, musiken och en ensemble med magnifika Toni Collette i täten, ja allt överträffar verkligen mina förväntningar! Ari Aster (lägg namnet på minnet) har både skrivit och regisserat filmen som faktiskt är hans första. Det är ett ambitiöst och genomtänkt hantverk på alla plan och lämnar inte något åt slumpen. Manuset är välskrivet och karaktärsskildringarna nyanserade, medan fotot liksom musiken knyter samman säcken på ett snyggt och proffsigt sätt. Första kameraåkningen sätter ribban. Kameran filmar stilla ut genom ett fönster, tar oss därefter in igen, i ett enda svep, för att sedan långsamt zooma in och fokusera på ett dockhus på ett bord. Kameran rör sig långsamt närmare, hela vägen in i ett sovrum i miniatyrhuset. När vi väl är därinne vaknar en av karaktärerna medan en annan kliver in och filmen börjar. Det är morgon. Mormor har dött och det är dags för begravning. Hennes vuxna dotter Annie med familj är de närmast sörjande. Livet fortsätter sedan sin stilla gång, men snart börjar oförklarliga saker hända och gamla familjehemligheter nystas upp. Vem var mormor egentligen och vad är det för ondskefullt och onaturligt som plötsligt spökar i deras hem och sinnen? Detta är ett sällsamt obehagligt drama om skuld, skam och trauma och om moderskapets krav och förväntningar. Men ännu mer är det här en riktigt ryslig film som någonstans handlar om den klassiska kampen mellan gott och ont, liv och död. Det börjar lågmält, meditativt närmast med den tidigare nämnda kameraåkningen och fortsätter så ett tag, för att sedan gasa på, i en aldrig sinande fart. 
”Hereditary” skrämmer mig verkligen in i märgen. Jag hoppar egentligen aldrig bokstavligen till som jag brukar av skräckisar, men desto oftare skuttar mitt hjärta omkring i kroppen medan pulsen är i fullständig olag. Det gör nästan ont i mig och jag vill instinktivt fly, men sitter som paralyserad och kan inte ta mig någonstans. Detta är psykologisk skräck av bästa slag. Stämningen är så tryckt och skrämmande att man hela tiden förväntar sig att något hemskt ska hända och det gör det också. Det är en nonstop mardrömsresa, utan många pauser till återhämtning. Det är inte så grafiskt och blod skvätter endast marginellt, men Aster vet vad vi går igång på och låter närbilder tala när vi är som minst förberedda. Fotot är verkligen makalöst! Från första bildrutan till sista. Filmaren Pawel Pogorzelski använder sig ofta av onaturliga, men synnerligen effektiva kameravinklar och ett dovt ljus som tillsammans med den hypnotiskt entoniga musiken skapar ruggig stämning som får nackhåren att resa sig.

Ladda Ner Hereditary HD Film Torrent Gratis

Titta på Full Hereditary SWESUB Online

Hereditary

När Ellen, Graham-familjens överhuvud dör, börjar hennes dotter att upptäcka kryptiska och skräckinjagande familjehemligheter.

Titta på Gratis Filmer – Torrent eller RAR (Download Filmer Online)
Download Hereditary gratis met svensk undertext

  • Regi: Ari Aster Skådespelare: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro

Hur man laddar ner filmer:

  1. Klicka på hämtningslänken.
  2. Välj nedladdningsformat: RAR eller .torrent
  3. Download Gratis Filmer SWESUB.
  4. Extrahera RAR-fil.
  5. Titta på dina favoritfilmer när du vill! NJUTA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *