Bad Moms 2

Ladda Ner Bad Moms 2 SWESUB Torrent

Ladda Ner Bad Moms 2 SWESUB Torrent

Download filmer gratis met svensk undertext

De tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, Kiki och Carla gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta semestern för sina familjer. Som om inte det var tillräckligt, måste de göra allt detta samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: sina egna mammor.

Ladda Ner Bad Moms 2 HD Film Torrent Gratis

Titta på Full Bad Moms 2 SWESUB Online

Bad Moms 2

Anmärkningsvärt usla komedier utan något som helst existensberättigande är inte så vanliga som man kan tro. ”Bad Moms 2” vill påminna om att de ändå finns, och demonstrerar sedan med all önskvärd tydlighet hur snett det faktiskt kan gå. ”Bad Moms” (2016) var en tämligen usel komedi som tack vare sin tidsenliga premiss ändå undkom kölhalning hos kritikerna, med knapp marginal. Idén med ett gäng sönderstressade medelklassmödrar som revolterar mot den förväntade mammarollen genom att kröka, bråka och bryta konventioner i största allmänhet var nämligen lovande. Visst hade upplägget förtjänat ett betydligt smartare utförande än vad som blev fallet, men trots att resultatet var en lika gapig som tondöv och vulgärfeministisk fars så fanns tanken där. ”Skaparna till Baksmällan” (så marknadsförde man filmen) ville med största sannolikhet ingen illa, ambitionen att skärskåda kärnfamiljens ojämna arbetsfördelning och outtalade men rigida könsroller på ett humoristiskt sätt var lovvärd.

Titta på Gratis Filmer – Torrent eller RAR (Download Filmer Online)
Download Bad Moms 2 gratis met svensk undertext

  • Skådespelare: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Jay Hernandez, Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines, Justin Hartley Regi: Jon Lucas, Scott Moore

Hur man laddar ner filmer:

  1. Klicka på hämtningslänken.
  2. Välj nedladdningsformat: RAR eller .torrent
  3. Download Gratis Filmer SWESUB.
  4. Extrahera RAR-fil.
  5. Titta på dina favoritfilmer när du vill! NJUTA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *