ALIEN

Ladda Ner ALIEN SWESUB Torrent

Ladda Ner ALIEN SWESUB Torrent

Download filmer gratis met svensk undertext

Ellen Ripley och resten av besättningen på fraktskeppet Nostromo är på väg hem till jorden när de snappar upp en SOS-signal från en främmande och okänd planet. När de väl landar där upptäcker de att allt som finns kvar är resterna av ett kraschlandat rymdskepp och att alla ombord är döda. Besättningen har ingen aning om vilken mardröm de har landat i.

Ladda Ner ALIEN HD Film Torrent Gratis

Titta på Full ALIEN SWESUB Online

ALIEN

Sigourney Weaver, född Susan Alexandra Weaver 8 oktober 1949 i New York, är en amerikansk skådespelerska.Hennes föräldrar var TV-producenten Sylvester ”Pat” Weaver och skådespelerskan Elizabeth Inglis. Hon tog namnet ”Sigourney” som tonåring, från F. Scott Fitzgeralds roman Den store Gatsby. Hennes genombrott inom filmen kom genom rollen som Ellen Ripley i Alien (1979); en roll hon även spelade i fyra uppföljare. Under 80-talet medverkade hon även i Ghostbusters – Spökligan och nominerades för en Oscar 1987 för Aliens och 1989 för Working Girl och De dimhöljda bergens gorillor. Under 1990-talet medverkade hon, förutom i två Alien-uppföljare, i en rad komedier och dramer, bland annat The Ice Storm (1997). Weaver talar utöver engelska även tyska och franska flytande och har en fobi mot att åka hiss.

Titta på Gratis Filmer – Torrent eller RAR (Download Filmer Online)
Download ALIEN gratis met svensk undertext


  • Skådespelare:Sigourney Weaver, Ian Holm, John Hurt, Tom Skerritt, Bolaji Badejo, Harry Dean Stanton, Veronica Cartwright, Yaphet Kotto, Helen Horton Regissör:Ridley Scott

Hur man laddar ner filmer:

  1. Klicka på hämtningslänken.
  2. Välj nedladdningsformat: RAR eller .torrent
  3. Download Gratis Filmer SWESUB.
  4. Extrahera RAR-fil.
  5. Titta på dina favoritfilmer när du vill! NJUTA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *